Kënga e gëzimeve dhe brengave :poezi

Item

Original title
Named contributor
Publisher
Tiranë : Naim Frashëri, 1987
Date
1987
Country of publication
Albania
Language of translation
Albanian
Original language
Scots
English
Subjects
Note
Metadata context: metadata created by the BOSLIT Committee
Identifier
6009